Domov / Novice / Novice o podjetju / Kako izbrati svetlobo za polnjenje rastlin?

Kako izbrati svetlobo za polnjenje rastlin?

Obstajata dve glavni vrsti aplikacijskih scenarijev za izbiro svetilke rastlinskega dodatka. Gospodinjski ali poklicni dodatek k kmetijski zasaditvi (na primer rastlinske tovarne, rastlinjaki itd.), Slednji vključuje veliko optičnega oblikovanja.

Kot obstoječe dodatke za rastline na trgu obstajajo fluorescenčne sijalke, ksenonske sijalke in LED svetilke. LED svetilke se priporočajo za kateri koli namen.

To je predvsem zato, ker imajo v primerjavi s tradicionalnimi rastlinskimi svetilkami LED rastlinske svetilke naslednje prednosti:

Visoka svetlobna učinkovitost (varčevanje z energijo), širok spekter pokritosti (enostavna monokromatska svetloba ali celoten spekter), nastavljiv spekter jakosti svetlobe, dolga življenjska doba, nizka toplota (lahko se osvetli na bližnjih razdaljah, prihrani prostor pri sajenju) in raznolike oblike svetilk ( izpolnjujejo zahteve za različne scenarije aplikacij), visoko varnost pri uporabi itd.

Sajenje 35 dni lahko preraste v 45 dni.

Poleg tega morate razumeti nekatere parametre svetilk, preden kupite rastlinsko dopolnilno svetlobo, vključno z močjo svetilke (povezano z učinkom svetlobe dodatka, stroški porabe energije), spektrom (ki vpliva na svetlobni učinek dodatka), slogom, velikostjo, materialom ohišja svetilke, težo in vrsta svetlobnega vira (v zvezi z življenjsko dobo svetilke) itd.

Če ste poklicni kmetijski pridelovalec, je zelo pomembno, da razumete potrebe po sajenju, preden kupite rastlinski dodatek light!
Katero rastlino je treba dopolniti s svetlobo? Ker imajo različne naprave različne zahteve glede jakosti in spektra svetlobe, to vpliva na izbiro moči in prilagajanje spektra polnilne svetlobe;
Spekter umetnih virov svetlobe je skrbno oblikovan glede na potrebe rasti rastlin

2. Območje in postavitev svetlobnega območja za polnjenje, ki ne vpliva le na izbiro moči svetilke, temveč vključuje tudi izbiro velikosti in sloga svetilke;

3. Vesoljsko okolje, kot so svetlobni pogoji območja, senčenje, višina svetilke itd., Material ohišja svetilke (na primer, ali je UV odporen), vrsta vir svetlobe (vroča ali hladna svetloba) in izbira visečih nosilcev;

4. Ocena dodatnih stroškov svetlobe itd.

Trg razsvetljave rastlin združuje fiziološke značilnosti rastlin s svetilkami. Izdelki so različni, kakovost pa tudi neenakomerna. Pri obravnavi dodatnega učinka razsvetljave mora upoštevati tudi varnostno spričevalo za razsvetljavo, garancijski rok razsvetljave in poprodajne storitve. Guangdong Wei Zhaoye Optoelectronics Energy Saving Co., Ltd. je podjetje, specializirano za raziskave in razvoj, proizvodnjo in prodajo LED razsvetljave za rastline. Ima široko paleto izdelkov, popolno poprodajo in visoko strokovnost. Vredno je izbrati.

Kontaktiraj nas

Get Product List

*We respect your confidentiality and all information are protected.